Sicar cat s’integra a la Fundació Amaranta

Com ja saps el programa SICAR cat va ser posat en marxa per l’entitat religiosa de caràcter social Adoratrius al 2002, per treballar per la recuperació i la restitució dels drets vulnerats de les dones i infants víctimes del tràfic d’éssers humans (TEH).

Ens agrada dir que “la vida és moviment” i ho hem fet realitat al llarg de tots aquest anys a SICAR cat. La nostra entitat s’ha caracteritzat per estar sempre en constant adaptació i evolució. En aquest moment, valorem molt positivament la possibilitat d’integrar-nos a la Fundació de Solidaritat Amaranta (FSA) www.fundacionamaranta.org una altra estructura consolidada, que ens ofereix seguretat, continuïtat i ens enforteix, a la vegada que nosaltres aportem tota la nostra experiència en l’atenció a dones i infants víctimes del tràfic d´éssers humans i la nostra activitat de incidència social i política.

El programa SICARcat passarà a convertir-se en la nova Delegació a Catalunya de la Fundació Amaranta. En aquest procés, que avui iniciem, poc a poc, tots els programes i l’equip humà passaran a la nova entitat, donant continuïtat a la tasca que s’està desenvolupant des del 2002 sense perdre ni la qualitat ni l’experiència acumulades durant aquests més de 20 anys d’atenció a les dones. 

Gràcies per acompanyar-nos en aquest nou camí i estem a disposició per aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir!

Segueix-nos a les Xarxes de Fundació Amaranta:

Síguenos en las Redes de Fundación Amaranta:

https://www.instagram.com/fsamaranta/

https://www.facebook.com/fundacionamaranta

https://twitter.com/famaranta