Conèixer per tranformar XII: Matrimonis Forçats

SICAR cat comparteix un estudi de casos de tràfic de persones amb fins d’explotació infradetectats a Espanya. Avui el cas parla de tràfic de persones per a matrimonis forçats, una forma d’explotació que va patir la Dasha.

Originària de l’Índia, el seu pare i els seus tiets l’obliguen a casar-se fins a 3 vegades. El primer matrimoni té lloc quan ella tan sols té 12 anys però finalment aconsegueix escapar i no se celebra la cerimònia.

#TambeEsTrafic

Gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, SICAR cat , al llarg d’aquestes setmanes, publicarà nous estudis de casos que il·lustren aquestes altres formes d’explotació que també tenen lloc a Catalunya. Amb el hashtag #TambeEsTrafic es podrà fer seguiment de la seva difusió a les xarxes socials.

Amb l’estudi de casos es vol sensibilitzar sobre aquelles finalitats de tràfic d’éssers humans que es donen al nostre país i que atenen a SICAR cat però que romanen ocultes, per garantir la protecció de totes les víctimes i el seu accés a drets.