Recolza el nostre repte Giving Tuesday

Quan falten pocs dies per celebrar una nova edició del Giving Tuesday, SICAR cat ja té actiu el seu repte 2022, de manera que ja pot començar a rebre donacions. Aquest any, l’entitat especialitzada en tràfic de persones centra la seva necessitat en les unitats familiars i vol aconseguir lots de jocs perquè els nens i nenes dels seus pisos d’acollida tinguin jocs que els ajudin a recuper-se.

El tràfic de persones és una experiència traumàtica per a les persones supervivents i, a SICAR cat, es considera el joc en família molt beneficiós, sobretot per als més petits, i reforça el vincle amb les mares. A més, nens i nenes, a través del joc, enforteixen les seves habilitats socials i emocionals, milloren l’atenció i el rendiment escolar i augmenten l’autoestima.

Per cada 130€ donats, una unitat familiar podrà tenir un lot de jocs de taula (parxís, dòmino, jocs de construcció, jocs de cartes,..). Però també es pot col·laborar amb quantitats més petites. Per exemple, amb 50€ una unitat familiar podrà tenir una minicuina, amb 15€ un joc de taula o amb 5€ complements per a la cuineta.