Inici de les formacions d’Almena

img-20180411-wa00022L’àrea de sensibilització i d’incidència de SICAR cat va participar a la primera càpsula de capacitació de la Xarxa associativa de comunicació feminista, que promou Almena cooperativa feminista.

La sessió, a càrrec de la periodista Sònia Pau, va esdevenir una aproximació a les dinàmiques organitzatives i informatives dels mitjans, per tal que les entitats socials de la xarxa incorporin aquest coneixement a la seva estratègia de comunicació i puguin aconseguir més espai mediàtic i, per tant, millorar la seva visibilitat.

Durant la formació, que va tenir lloc a l’ICD, les entitats van exposar les dificultats amb les que es troben a l’hora de fer arribar els seus projectes als mitjans i es va generar un debat reflexiu entre totes les participants i la ponent.

Aquesta càpsula, que anirà seguida de 8 més, respon a la segona fase de creació de la Xarxa Associativa de Comunicació Feminista, projecte que vol potenciar entre les entitats de dones, com SICAR cat, noves estratègies comunicatives amb perspectiva de gènere.